Νεαρός έβριζε και χτυπούσε την φίλη του μέσα στο δρόμο!

Η επέμβαση δύο περιπολικών και τεσσάρων 


αστυνομικών χρειάστηκε προκειμένου να σταματήσει 


ο άγριος καυγάς μεταξύ ενός ζευγαριού στον 


πεζόδρομο των Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα!


Έκπληκτοι παρακολουθούσαν οδηγοί ταξί, θαμώνες 

καφετεριών και ψησταριών αλλά και περαστικοί που δεν πίστευαν… αυτό που έβλεπαν!
Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο

ένας 25χρονος νεαρός και η φίλη του!


Αρχικά συζητούσαν πάνω στο μηχανάκι του πρώτου, όμως λίγα λεπτά μετά τα αίματα άναψαν! Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι περίοικοι άκουσαν φωνές και κοιτάζοντας προς την διασταύρωση του πεζόδρομου με την οδό Μαιζώνος είδαν τον νεαρό να βρίζει χυδαία τη φίλη του! Στην κυριολεξία την «στόλιζε» με όλα τα απαξιωτικά και προσβλητικά επίθετα που υπάρχουν στην ελληνική αργκό!


Δεν περιορίστηκε όμως στις λεκτικές επιθέσεις, αφού τον είδαν να την χτυπά με ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο και στη συνέχεια με κλωτσιές και μπουνιές… σε όλα τα σημεία του σώματός της!

Η κοπέλα άρχισε να τρέχει, αλλά ο φίλος της συνέχιζε να την χτυπά και να την βρίζει! Κανείς δεν παρενέβαινε, έστω και αν η κοπέλα καλούσε σε βοήθεια, παρά μόνο ένας οδηγός ταξί στον οποίον μάλιστα (τυχαία) απευθύνθηκε η νεαρή ζητώντας του να την προστατεύσει!

Αλλά και ο οδηγός βρήκε τον μπελά του, αφού ο «μανιασμένος» νεαρός άρχισε να δείχνει την φίλη του με το δάκτυλό του και φώναζε σε όλον τον κόσμο: «Αυτή πήγε με τον κολλητό μου, του άνοιξε τα πόδια. Μπήκε ανάμεσα σε δύο άνδρες»! Η γυναίκα φώναζε πως δεν έχουν έτσι τα πράγματα, αλλά ο νεαρός επέμενε στους ισχυρισμούς του. Την είχε κάνει… τόπι στο ξύλο, είχε σημάδια στο πρόσωπο και τελικά… έφθασε η Αστυνομία! Ηταν τέτοια όμως η μανία του «εραστή» που την χτύπησε ακόμη και μπροστά σε αστυνομικούς! Η νεαρή έκλαιγε, ούρλιαζε, και τελικά σώθηκε από τα νύχια του, χάρη στην παρέμβαση των ένστολων.

Ο «νταής» έφυγε μόνος του…Περαστικοί άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά της (της είχαν πέσει στο έδαφος προσωπικά της αντικείμενα) και τα παρέδωσαν πριν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω. Προφανώς όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση, αφού ο «νταής» φίλος της δεν συνελήφθη και αποχώρησε από το σημείο… οδηγώντας το μηχανάκι του! Οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των καταστημάτων… έκαναν τον σταυρό τους! Οι περισσότεροι όμως φοβήθηκαν να παρέμβουν αφού ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού!

Όσο για την κοπέλα; Παραμένει άγνωστο αν επείσθη να υποβάλλει μήνυση ή αν προτίμησε να μην ξανασχοληθεί με τον «τσαμπουκά» φίλο της.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: