Λευκός Οίκος ο Μπαράκ και οι εξωγήινοι

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό, αν και άκρως ασυνήθιστο. Ο Λευκός Οίκος έβγαλε επίσημη ανακοίνωσε με θέμα τους… εξωγήινους. «Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας» αναφέρεται σε αυτήν.
Η ανακοίνωση δόθηκε στην δημοσιότητα από σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα και αναρτήθηκε στην

ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, ως απάντηση σε δύο αιτήσεις με υπογραφές μερικών χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν την επίσημη θέση του Λευκού Οίκου για το θέμα.

Στην ανακοίνωση, ο Φιλ Λάρσον εξηγεί επίσης ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν «έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους», ενώ προσθέτει: «Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα που έχουμε κρύψει από τους πολίτες».
Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δεν απέκλεισε την ύπαρξη εξωγήινων όντων και παραδέχθηκε ότι ούτε η NASA αποκλείει κάτι τέτοιο. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Πολλοί επιστήμονες, ανάμεσά τους και μαθηματικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των αστεριών του Σύμπαντος, να υπάρχει ένας πλανήτης διαφορετικός από τον δικό μας στον οποίο να φιλοξενείται κάποιο είδος ζωής. Πολλοί από τους επιστήμονες αυτούς επισημαίνουν την ίδια στιγμή ότι οι πιθανότητες να έλθουμε σε επαφή με κάποιον από αυτούς τους πλανήτες είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των αποστάσεων. Ολα αυτά είναι καθαρές εικασίες. Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο είναι το ότι δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη στη Γη για την ύπαρξη εξωγήινων».
Όπως προαναφέρθηκε, η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύθηκε ως απάντηση δύο αιτήσεων με συνολικά 17.000 υπογραφές που ζητούν από την κυβέρνηση να αποκαλύψει ενδεχόμενα στοιχεία που διαθέτει για την ύπαρξη εξωγήινων. Μάλιστα, μία από τις αιτήσεις τονίζει ότι εκατοντάδες στρατιώτες και αξιωματούχοι κυβερνητικών υπηρεσιών διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοιενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι αμερικανοί είναι πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση κάτι τούς κρύβει…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: