Μανώλης Λιδάκης και Γεωργία Νταγάκη

Ο Μανώλης Λιδάκης για δεύτερη φορά στη σκηνή του Love Casual Living, για δυο μοναδικές μουσικές παραστάσεις.  

Ο εξαίρετος Τραγουδιστής έχοντας στο πλάι του 5 εκπληκτικούς μουσικούς, Θα μας ταξιδέψει σε όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής 
Η εξαιρετική φωνή του, συνοδέυεται από τέτοια δύναμη και πάθος που δίνει στην κάθε του ερμηνεία μια απιστεύτη αυθεντικότητα. Είναι η φωνή που

μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του, τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής. 

Μαζί του στο μουσικό αυτό ταξίδι η Γεωργία Νταγάκη καταξιωμένη μουσικός και ερμηνεύτρια· ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Με σπουδές στη Κρητική λύρα, στα 16 της είναι ήδη αναγνωρισμένη εκπρόσωπος της κρητικής παραδοσιακής σκηνής. Από την μουσική παράδοση της Κρήτης, περνάει σταδιακά και σε άλλα μονοπάτια της σύγχρονης μουσικής· πάντα με τη συνοδεία της λύρας της. 

Πειραματίζεται συνεχώς με διάφορους ήχους από την έντεχνη μουσική ως τη rock και τη jazz διαμορφώνοντας τελικά ένα ιδιαίτερο και προσωπικό μουσικό αποτύπωμα. 

Μανώλης Λιδάκης και Γεωργία Νταγάκη στο Love Casual Living
17 & 24 Μαρτίου.

«LOVE CASUAL LIVING» 
Εθνικής Αντιστάσεως 16 Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310365425 , 2310441601

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: