Χωρίς δελτία και εκπομπές τα ιδιωτικά κανάλια και αύριο
Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων θα παραμείνουν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, λόγω της απεργίας…
που ξεκινά στις 6:00 της Μ. Πέμπτης έως τις 6:00 της Μ. Παρασκευής.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,
“Απαιτούμε:
• Να αποσυρθεί
η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται”.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





![peiratika-kanalia[1]](https://i0.wp.com/ergoxalkidikis.gr/wp-content/uploads/2025/02/peiratika-kanalia1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)
