Για ψάρεμα στο Στρατώνι και μανιταρόπιτα στον Χολομώντα

τις παρυφές του Χολομώντα και το λιμάνι του Στρατωνίου, για να διαφημίσει σε όλον τον κόσμο τη μοναδική μοναστηριακή κουζίνα, τα τοπικά προϊόντα, τις γεύσεις και τις παραδόσεις της αθωνικής γης.
Μας περιμένουν το Σάββατο 13 Ιουλίου με μαθήματα τοπικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα παραδώσουν εξαίρετες μαγείρισσες της περιοχής. Θα μάθουμε όλα τα μυστικά της μανιταρόπιτας και των γλυκών του κουταλιού αλλά θα μείνουμε και την Κυριακή όπου ο Ναυταθλητικός όμιλος Στρατωνίου διοργανώνει διαγωνισμό και γιορτή ψαρέματος, με ψαράδες από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα επανέλθουμε με νεότερα.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.