Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας !!!

Για ακόμη μια χρονιά γενέθλια για το ERGO BLOG. Σας ευχαριστώ όλους για τις
πολύ όμορφες ευχές σας, Σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!


Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και 
όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι όταν γιορτάζουν μελαγχολούν γιατί μεγαλώνουν. Άλλοι γιατί νιώθουν πως δεν έχουν όσα θέλουν, άλλοι γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αυτά που θέλουν, άλλοι γιατί η μέρα τους θα ήθελαν να είναι πολύ διαφορετική.
Σήμερα έχω γενέθλια και αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι μια συμβουλή που μου έδωσε κάποιος  και νομίζω πως όλοι πρέπει να την έχετε στο νου σας. Να είστε πάντα χαμογελαστοί και να μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας στενοχωρήσει γιατί αν σας στεναχωρεί δεν σας αξίζει. Στα γενέθλιά σας να βάζετε στόχους για τον καινούριο χρόνο που έρχεται για σας. Δεν έχει σημασία αν τους πραγματοποιήσετε, σημασία έχει η προσπάθεια. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη και ό,τι και αν έρθει να έχετε το θάρρος να το κοιτάτε κατάματα. Να προχωράτε μπροστά και για κάθε βήμα που κάνετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει γιατί όλα είναι στο μυαλό. Να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε πάντα στα καλύτερα που θα έρθουν.
Κι άλλα θέλω να σας πω αλλά δεν θέλω να σας κουράζω.
Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γιατί ενώ συνήθως μελαγχολούσα για τα χρόνια που περνάνε, αυτό το χρόνο τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα. 

Και κατάλαβα ένα πράγμα: Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει. 
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας!!!

Απάντηση