ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ στην Χαλκιδική: Η εικόνα που διχάζει το διαδίκτυο ζητούν να παρέμβει η αστυνομία…

Την καταγγελία, που διχάζει τους χρήστες των social media, έκανε ένας
άντρας που πόσταρε τη
σχετική φωτογραφία στη σελίδα του στο facebook


Οπως αναφέρει σε beach bar στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής απαγορεύεται να καταναλώσεις τρόφιμα ή ποτά που δεν έχεις αγοράσει από τη συγκεκριμένη επιχείρηση!


σε Beach Bar στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής το οποίο στην είσοδο του είχε αναρτημένο πίνακα που ούτε λίγο ούτε πολύ απαγόρευε στους πελάτες να καταναλώσουν τρόφιμα και ποτά που δεν είχαν αγοράσει από το συγκεκριμένο Beach Bar… 


Αρχικά το θεώρησα υπερβολή αλλά σύντομα διαπίστωσα ότι κανείς ή σχεδόν κανείς δεν έτρωγε κάτι που δεν είχε παραγγείλει από το bar. Μάλιστα άκουσα σερβιτόρα (την οποία συγχαίρω για την ανθρωπιά της σκεφτόμενος και την 8ωρη εργασία της μέσα στην καυτή άμμο και την κούρασή της) η οποία είδε πελάτισσα να πίνει ένα αναψυκτικό που είχε μαζί της, να της λέει να το πιεί διακριτικά μη την δεί ο υπεύθυνος γιατί απαγορεύεται. Ντροπή! 


Η καταγγελία του κατοίκου της περιοχής έγινε θέμα συζήτησης στο facebook, με τους χρήστες να είναι μοιρασμένοι. Άλλοι να επισημαίνουν ότι σωστά η επιχείρηση δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, αφού όπως λένε δεν θα υπήρχε λόγος το beach bar να πουλάει τα δικά του προϊόντα και άλλοι να τάσσονται στο πλευρό του κατοίκου και να ζητούν να παρέμβει η αστυνομία…


Σήμα κατατεθέν της Χαλκιδικής οι μαγικές παραλίες της, ωθούν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες να τις γνωρίσουν και να τις χαρούν από κοντά. Με συνολική ακτογραμμή 550 χιλιομέτρων, προσφέρει παραλίες για όλες τις προτιμήσεις και διαθέσεις, πολύβουες με beach bars και water sports που συνήθως συναντά κανείς στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, όπως η παραλία της Φούρκας, η Καλλιθέα, το Πευκοχώρι, το Παλιούρι κ.ά. Στη χερσόνησο της Σιθωνίας συναντά κανείς πιο ήσυχες παραλίες και την προτιμούν συνήθως οι λάτρεις του camping, αφού η περιοχή εκτός των άλλων, προσφέρει αρκετά οργανωμένα campings, αρκετά από τα οποία είναι διάσημα, όπως ο Αρμενιστής και το Καλαμίτσι. Η χερσόνησος του Άθω, προσφέρεται συνήθως για οικογενεικές και ήσυχες διακοπές και διαθέτει επίσης πανέμορφες παραλίες, όπως η Ιερισσός, η Ολυμπιάδας, ο Κάμπος κοντά στα Πυργαδίκια, οι παραλίες στο νησάκι της Αμμουλιανής κ.ά. Σε κάθε περίπτωση, στη Χαλκιδική μπορείτε να ανακαλύψετε τον προσωπικό σας παράδεισο σε κάποια από τις άπειρες μικρές κ πανέμορφες παραλίες που προσφέρονται.
Παραλία Κυανή


Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Νέας Καλλικράτειας, ανάμεσα στη θάλασσα και την κεντρική πλατεία. Η παραλία έχει ένα αστικό χαρακτήρα. 
Παραλία Σίβηρη Η Σίβηρη (και λίγο παραπάνω η Ελάνη) είναι χωριά που δημιουργήθηκαν από τα εξοχικά σπίτια που κατασκευάστηκαν γύρω από αυτούς τους δύο μικρούς όρμους. Κατάφυτη περιοχή, με αμμουδερή παραλία που προσφέρει ότι ζητήσει κάνεις. 

https://www.taxidologio.gr/chalkidiki-todo-beaches.html

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: