Ο Μπογδάνος είχε μια απορία εάν ο κ. Γεωργιάδης και η σύζυγός του κοιμούνται μέσα στο τροχόσπιτο. (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ούτε θα είναι η τελευταία. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεχίζει να
παρουσιάζει την επικαιρότητα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Σήμερα του προκάλεσε το ενδιαφέρον , το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που χρησιμοποιεί για τις περιοδείες του ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο δημοσιογράφος είχε μια απορία εάν ο κ. Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου που τον συνοδεύει κοιμούνται μέσα στο τροχόσπιτο.
Έτσι αποφάσισε να τον πάρει τηλέφωνο ενώ ήταν “στον αέρα”. “Μόνο καθ’ οδόν” του απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ όταν τον ρώτησε εάν κοιμούνται μέσα στο τροχόσπιτο.
  


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση