Καλή Τσικνοπέμπτη
Είναι μια μέρα κατά την οποία όλοι οι Έλληνες τρώνε κρέας και πηγαίνουν φυσικά στις ταβέρνες.
Είναι ημέρα χαράς αλλά και προετοιμασίας για τους Ελληνορθόδοξους χριστιανούς, καθώς η σαρανταήμερη περίοδος της Σαρακοστής πριν το Πάσχα πλησιάζει.
Την μέρα αυτή επιβάλλεται από το έθιμο το ψήσιμο κρέατος στα κάρβουνα, συνήθως χοιρινό ή λουκάνικα.
Λίγες είναι οι απολαύσεις που ξεπερνούν αυτήν του γευστικού συνδυασμού καλοψημένου κρέατος με τη συνοδεία καλού κρασιού ή παγωμένης μπύρας ή με ότι εσείς επιλέξετε από όλους εμάς στο Εργοχαλκιδικής να έχετε μια καλή τσικνοπέμπτη με ότι και αν το συνδυάσετε.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.