Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στον Νομό Χαλκιδικής


Περιοδεία στον Νομό Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Παρασκευή κλιμάκιο της Νέας

Δημοκρατίας, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον βουλευτή του Νομού, Γεώργιο Βαγιωνά, τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, Εμμανουήλ Κόνσολα και τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, είχαν πλήθος συναντήσεων με τοπικούς άρχοντες, φορείς και επιχειρηματίες.
Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοι της, ενώ αναδείχθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της, που θα αξιοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία.
Αναλυτικά, το κλιμάκιο επισκέφθηκε:
Την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής- όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης και φορείς του τουρισμού- και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής, όσο και με το Σωματείο Αστυνομικών Χαλκιδικής.
Ακολούθως, οι βουλευτές βρέθηκαν στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, όπου συναντήθηκαν με το Προεδρείο της Ε.Α.Σ. και με τον Δασικό Υλοτομικό Σύλλογο Πολυγύρου.
Στη συνέχεια μετέβησαν στη Νικήτη, στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης «ΣΙΘΩΝ». Οι βουλευτές συναντήθηκαν με την Διοίκηση, ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού. Στην ίδια περιοχή επισκέφθηκαν και το Ξενοδοχείο «Ανθεμούς» στην Ακτή Ελιάς.
Επόμενος σταθμός ήταν η Ορμύλια και η μονάδα επεξεργασίας βρώσιμης ελιάς Agrelia.
Η ημέρα έκλεισε με Νομαρχιακή Συνέλευση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.​

Απάντηση