Οι Anonymous Greece προκάλεσαν ένα σφοδρό χτύπημα στην Τουρκία, «ισοπεδώνοντας» τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες.

Ελληνοτουρκικός ηλεκτρονικός «πόλεμος» βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά τις επιθέσεις Τούρκων χάκερ σε βάρος

ελληνικών ιστοσελίδων την σκυτάλη πήραν οι Anonymous Greece προκαλώντας ένα σφοδρό χτύπημα στην Τουρκία, «ισοπεδώνοντας» τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες.

Στον κυβερνοχώρο, εκεί όπου οι δυνατότητες των διαδικτυακών «όπλων» μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες τεχνολογικές, οικονομικές και φυσικές καταστροφές, Έλληνες και Τούρκοι χάκερ ανταλλάσσουν δυνατά χτυπήματα. Πρόκειται προφανώς για την εξέλιξη των προκλήσεων στο Αιγαίο και τον Έβρο από την Τουρκία και τα ελληνικά αντίποινα.
Δεν θα έμενε για πολύ αναπάντητο το τελευταίο χτύπημα ομάδας Τούρκων χάκερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι Anonymous Greece σχεδίασαν και ετοίμασαν άμεσα την αντεπίθεσή τους, όπως αναφέρει «topontiki.gr». Κι αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά ισχυρή, αφού κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.
Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous Greece, το οποίο ανήρτησε η λεγεώνα των χάκερ στον ιστότοπο medioum.com: «Anonymous Greece: Το κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24TV και 12.987 δρομολογητές της Cisco από την Τουρκία.
Ένα μήνυμα προς την Τουρκία: κυβέρνηση, πολίτες, χάκερ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοτώνει Κουρδούς και ο στόχος του είναι να αναδημιουργήσει το ISIS με την επιχείρηση στην Αφρίν. Ο Ερντογάν θέλει να έχει την πρώτη δύναμη στην Ανατολή, αλλά δεν το καταφέρνει, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, αγνοώντας τα παιδιά και τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο Αφρίν, Είστε τρομοκράτες!
Τώρα σχετικά με το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτών.
Οι 8 στρατιώτες ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! Και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους έδωσε. Οποιαδήποτε χώρα θα το έκανε!
Και τώρα για το ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτών.
Οι δύο Έλληνες στρατιώτες διέσχισαν κατά λάθος τα σύνορα της χώρας. Και τους έχετε στη φυλακή για 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά εξαιτίας της ομίχλης έχασαν τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.
Χακαρίστηκαν 12.987 τουρκικά router και σέρβερ
Περισσότεροι από 12.987 τουρκικοί δρομολογητές και διακομιστές έχουν παραβιαστεί μέσω χάκινγκ. Όλα αυτά τα router και οι σέρβερ προέρχονται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ISP Turk Telecom. Ο λόγος που τα παραβιάσαμε είναι επειδή με όλους αυτούς τους server στην κατοχή μας, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε μια σημαντική επίθεση στη δική σας χώρα με τα δικά σας IP. Όλοι οι σέρβερ και τα router σας ανήκουν σε εμάς και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε.
Η επίθεση στο κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV
Το δίκτυο και ο ιστότοπος της τουρκικής τηλεόρασης Channel 24 (www.yirmidort.tv) έχει δεχτεί τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο τις τελευταίες 12 ώρες. Και μαντέψτε πού είναι το αστείο εδώ. Τα ριψοκίνδυνα τουρκικά router και σέρβερ επιτίθενται στο δικό σας τηλεοπτικό κανάλι.
Και σκεφτείτε κάτι ακόμα. Οι εκλογές σας έρχονται. Και οι επιθέσεις θα είναι πιο δυνατές».

Απάντηση