Περιηγήσου ανάμεσα στο 2ο και 3ο πόδι της Χαλκιδικής, με θέα τον επιβλητικό Άθω

Απόλαυσε το απέραντο γαλάζιο της Αμμουλιανής. Περιηγήσου ανάμεσα στο 2ο και 3ο πόδι της Χαλκιδικής, με θέα τον

επιβλητικό Άθω  και υπό την σκέπη του Αγίου Όρους.

Ξεκίνα από την καταγάλανη, ανεξερεύνητη και ήρεμη παραλία του ΞηροποτάμουΟ Ξηροπόταμος απέχει 5 χλμ από την Ιερισσό (περίπου 8 λεπτά) και 8 χλμ από την Ουρανούπολη (περίπου 15 λεπτά). Η παραλία ενδείκνυται για όλη την οικογένεια και για όσους αναζητούν τη χαλάρωση, ενώ βρίσκεται απέναντι από το βορειοδυτικό τμήμα της Αμμουλιανής, η οποία απέχει μόλις 1,5 μίλια (περίπου 5 λεπτά).  
Συνάντησέ μας κάτω από τον μεγάλο, σχεδόν αιωνόβιο ευκάλυπτο στον Ξηροπόταμο. Πάρκαρε με ασφάλεια σε ιδιωτικό, φυλασσόμενο χώρο.
Μάθε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια πως θα γίνεις εσύ ο/η καπετάνιος. Χάρισε στον εαυτό σου, στην οικογένεια και τους φίλους σου μια αξέχαστη εμπειρία.
Γνώρισε το ονειρικό νησί της Αμμουλιανής, τα μικρά νησάκια γύρω από αυτήν καθώς και τα μοναδικά ΔρένιαΟργάνωσε την επίσκεψή σου στη Βουρβουρού (απέχει 9 μίλια, περίπου 30 λεπτά- με skipper). Η Βουρβουρού φημίζεται για τις εξωτικές παραλίες και τα μαγευτικά νησιά Διάπορος και Άγιος Ισίδωρος.
  • Νοίκιασε ένα ασφαλές, πλήρως εξοπλισμένο και άνετο σκάφος νέας γενιάς με ισχύς κινητήρα 30 hp- ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ
  • Δυνατότητα ενοικιάσης σκάφους με skipper- Ρωτήστε μας!
  • Νοίκιασε ένα κανό- καγιάκ και ξεκίνα την εξερεύνηση- για όσους θέλουν δράση και άθληση
  • Επέλεξε να πάρεις μέρος σε διασκεδαστικές, διαδραστικές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους- Ρωτήστε μας J
Εξερεύνησε την πλούσια θαλάσσια ζωή του Ξηροποτάμου και της Αμμουλιανής. Εν πλω προς την Αμμουλιανή, φωτογράφισε τα δελφίνια -και με λίγη τύχη, τη γνωστή φώκια της περιοχής. Ψάρεψε και θαύμασε το βυθό. Μην παραλείψεις να δεις με τη μάσκα σου το βυθό του Ξηροποτάμου, γνωστό για τη μοναδικότητα και τη βιοποικιλότητά του.
Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησής σας από και προς το κατάστημά μας, όπως και παραλαβή σκάφους από το χώρο σας- όταν αυτό καθίσταται δυνατό.
Οργάνωσε το δικό σου πλάνο διακοπών ή ακολούθησε ένα από τα προτεινόμενα tours.
Για περισσότερα εδώ adven-tour.gr

Απάντηση