Μητέρα και κόρες διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην Χαλκιδική

Σε οικογενειακή επιχείρηση και μάλιστα με έντονο… «άρωμα» γυναίκας είχαν αναδείξει την διακίνηση μεγάλων
ποσοτήτων χασίς στην Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη μια 57χρονη Ελληνίδα και οι δυο κόρες της ηλικίας 24 και 21 χρόνων, που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου!

Τα ίχνη των τριών γυναικών οδηγούσαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται και το σπίτι τους. Οι άνδρες της Δίωξης εντόπισαν πρώτα την 57χρονη μητέρα ενώ κατευθυνόταν προς αυτό το βράδυ της Τετάρτης, την σταμάτησαν και διαπίστωσαν ότι μετέφερε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 77 γραμμαρίων. Η γυναίκα συνελήφθη, το χασίς κατασχέθηκε και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία τους, όπου συνελήφθησαν οι νεαρές κόρες της.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν άλλες οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 643 γραμμαρίων, ένα χασισόδεντρο ύψους 0,10 εκατοστών που καλλιεργούσαν σε πλαστικό δοχείο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία τους χασίς. Μητέρα και κόρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Απάντηση