Νέος προπονητής του Χολομών ο Αλέξης Τζαλλας!!

Ο Α.Σ. Χολομων Ταξιάρχης ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας μας

για τη σεζόν 2018-2019 θα είναι ο 25χρονος Αλέξης Τζαλλας!! 

Ο νεαρός τεχνικός με καταγωγή από το χωριό μας , έχει φορέσει τη φανέλα του Χολομων τη σεζόν 2015-2016 και επιστρέφει πλέον από τη θέση του προπονητή.
 Ο Τζαλλας θα βρίσκεται για τρίτη φορά στη καριέρα του στο τιμόνι ομάδας καθώς τις δυο προηγούμενες χρονιές ήταν προπονητής στο σύλλογο Α.Σ. Παπαδες Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας μάλιστα πέρσι πανηγυρική άνοδο από τη Γ κατηγορία στη Β έχοντας 18 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα , με την ομάδα του να διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση με 94 γκολ σε σύνολο 190 ομάδων!! 
Ως προπονητής του Ταξιάρχη δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του τόπου καταγωγής μου. Το στόχο της ομάδας μου φέτος θα τον ορίσουν οι ίδιοι οι παίχτες μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγω με τη διοίκηση επιθυμούμε την επιστροφή των παιδιών του χωριού στην ομάδα μας. Πρέπει να την αγαπήσουμε ξανά όλοι την ομάδα γιατί δε μπορεί να ζει ο Χολομων χωρίς τα δικά του παιδιά. Πλέον μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται ανακοινώσεις με νέα μεταγραφικά αποκτήματα , ενώ θα οριστούν άμεσα προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.

Απάντηση