Διάσημος τραγουδιστής απαγορεύει στον Τραμπ να παίζει τα τραγούδια του

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η δεύτερη που ο διάσημος τραγουδιστής

καλεί τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να μην παίζει τραγούδι του στις συγκεντρώσεις του, καθώς δημιουργείται, όπως λέει, η λανθασμένη εντύπωση πως τον υποστηρίζει.

Ο λόγος για τον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith, ο νομικός εκπρόσωπος του οποίου απηύθυνε επίσημη επιστολή στον Λευκό Οίκο ζητώντας να μην παίζει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ το τραγούδι «Livin’ on the Edge» στις συγκεντρώσεις οπαδών του.
Πριν τρία χρόνια, όπως υπενθυμίζει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε απαιτήσει και πάλι να μην παίζει ο υποψήφιος τότε για την προεδρία Τραμπ το «Dream On» σε συγκεντρώσεις ψηφοφόρων του.

Σύμφωνα με το «Variety», ο νομικός εκπρόσωπος του Στίβεν Τάιλερ έστειλε επίσημη επιστολή στον Λευκό Οίκο μετά τη χρήση της επιτυχίας του 1993 του συγκροτήματος προς διασκέδαση του πλήθους σε συγκέντρωση στην West Virginia, την περασμένη Τρίτη. Στην επιστολή αναφέρεται ότι η χρήση του τραγουδιού δίνει τη λανθασμένη εντύπωση ότι ο Τάιλερ υποστηρίζει τον Τραμπ.
Παρόμοια επιστολή είχε στείλει ο Στίβεν Τάιλερ στον Τραμπ το 2015, για χρήση του «Dream On» σε συγκεντρώσεις. Και ο Ντόναλντ συμφώνησε να μην το ξανακάνει.
Μάλιστα, τότε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, τουίταρε: «Αν και έχω το νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιώ το τραγούδι του Στίβεν Τάιλερ, μου ζήτησε να μην το κάνω. Έχω ένα καλύτερο να πάρει τη θέση του». «Με το αίτημά του για το τραγούδι, ο Στίβεν Τάιλερ κέρδισε μεγαλύτερη διαφήμιση από όση είχε κερδίσει εδώ και δέκα χρόνια. Όλα καλά, γι’ αυτόν!» πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Απάντηση