Για την Ελλάδα που έχουμε υποχρέωση και μπορούμε να πάμε μπροστά, για την Ελλάδα της Ευρώπης.

Πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, να μην συμβιβαζόμαστε όταν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να διεκδικούμε όσα οραματιζόμαστε και μας εμπνέουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να εκπροσωπώ τη νέα γενιά, τη γενιά μου, στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Εδώ και δυόμισι χρόνια στην ΟΝΝΕΔ, μετά από σκληρή δουλειά και επιμονή έχουμε κατορθώσει μαζί να ξαναζωντανέψουμε την οργάνωση και να δώσουμε ελπίδα και κίνητρο στους νέους, εκπληρώνοντας το χρέος μας απέναντι στην ιστορία της. Και αν κάτι θα μου μείνει από αυτή την διαδρομή είναι πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς όραμα και μεγάλη προσπάθεια.

Ως πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, έχω ακούσει και έχω ταυτιστεί με τους προβληματισμούς της γενιάς μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά φάσματα και έχω συζητήσει για τις ανησυχίες τους. Ανησυχίες που λύνονται με δράση και όχι με αδράνεια, με αλήθειες και όχι με απλές υποσχέσεις.

Μέσα στους επόμενους μήνες, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η χώρα μας θα μπει επιτέλους σε τροχιά ανανέωσης. Με τον καλύτερο δυνατό σύμμαχο και με βάση τις αρχές της ευθύνης και της αξιοπιστίας, ζητώ την στήριξή σας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Νιώθω την ανάγκη να βγω μπροστά για τους νέους που καθημερινά αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα, για τους φίλους και τα αδέρφια μας που έχουν φύγει στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους εμάς που αξίζουμε να ζούμε σε μια χώρα με ελπίδα και προοπτικές.

Για την Ελλάδα που έχουμε υποχρέωση και μπορούμε να πάμε μπροστά, για την Ελλάδα της Ευρώπης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: