Άμεσα κατασβέστηκε η φωτιά στην Στρατονίκη (φώτο)

Τα ξερά χόρτα που πήραν φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κοντά σε οικία, μέσα στον οικισμό
της Στρατονίκης, ήταν η αιτία να σημάνει συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων  της Ελληνικός Χρυσός το οποίο ενημέρωσε και την πυροσβεστική Υπηρεσία. 
Άμεσα στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, δύο υδροφόρες και  ένα διασωστικό όχημα με τέσσερις διασώστες και δύο οδηγούς της Ελληνικός Χρυσός,  δύο πυροσβεστικά οχήματα ένα από την Ιερισσό και ένα από την Αρναία με 6 πυροσβέστες.


Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και κατασβέστηκε χωρίς υλικές ζημιές και χωρίς κανέναν τραυματισμό.


Ευχαριστήρια επιστολή ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο πρόεδρος της Στρατονίκης:

Ευχαριστήρια επιστολή.
Με αφορμή την εκδήλωση φωτιάς σε χόρτα και θάμνους πολύ κοντά στο χωριό μας,και μετά την επιτυχή καταληξή της, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ειδικότερα τα κλιμάκια της Αρναίας και της Ιερισσού για αυτήν τους την προσπάθεια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα διάσωσης της “Ελληνικός Χρυσός” και τους κατοίκους του χωριού μας που συνέβαλαν εθελοντικά σε αυτήν την δύσκολη για το χωριό μας κατάσταση και περιόρισαν τις συνέπειες στο ελάχιστο.
Ο επαγγελματισμός των ειδικών και η υπερπροσπάθεια των κατοίκων, μας έδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε επιτυχίες και στα δύσκολα.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Μαρκογιαννάκης Γιάννης Πρόεδρος Κοινότητας Στρατονίκης.

Απάντηση