Τρεις Ρουμάνοι συνελήφθησαν για κλοπές σε επιχειρήσεις στη Χαλκιδική

Στη σύλληψη τριών επιτήδειων διαρρηκτών, οι οποίοι έκλεψαν αντικείμενα αξίας
πάνω από 30.000 ευρώ, από επιχειρήσεις στη Χαλκιδική, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου.


Πρόκειται για τρεις Ρουμάνους, ηλικίας 49, 44 και 28 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς προχθές τα ξημερώματα στην Όλυνθο Χαλκιδικής να κινούνται με όχημα και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.


Όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασαν επιχείρηση στην ίδια περιοχή, από την οποία προσπάθησαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.


Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν τους χώρους 4 ακόμη επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής (Μουδανιά και Διονυσίου), από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα εργαλεία και άλλα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης και ένα χημικό σπρέι, που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου. 


Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Απάντηση