Επαναλειτουργεί το κτίριο του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας

Από αύριο επανέρχεται η κανονικότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
  
 Το πρωί της

Δευτέρας 18 Νοεμβρίου το κτίριο του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας μετά από τιτάνιες προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου η οποία είχε θέσει ως προτεραιότητά της την αξιολόγηση της στατικότητας του κτιρίου επαναλειτουργεί.

 Μετά από τους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι το κτίριο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ως προς τη στατικότητά του. Επομένως, οι μαθητές επιστρέφουν στον πρωινό κύκλο μαθημάτων τους και επανέρχεται η κανονικότητα στη σχολική τους καθημερινότητα.
Παράλληλα ο Δήμος,με προσωπική έντονη ενασχόληση της Δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά με το θέμα,ξεκινά επισκευαστικές εργασίες στο ισόγειο του διδακτηρίου και θα λυθεί πλήρως και οριστικά το πρόβλημα στο ΕΠΑΛ Κασσάνδρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι μαθητές έως τη λήξη των επισκευαστικών εργασιών στο ισόγειο  θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους στον πρώτο όροφο.
 Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: “Μετά από έντονη προσπάθεια και ενδιαφέρον για τα παιδιά,εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς τους,επιλύσαμε ένα έντονο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια τη μαθητική κοινότητα η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι βασικό μας μέλημα με  επιμονή,θέληση και δουλειά θα λύσουμε σταδιακά το πρόβλημα που υπάρχει στον χώρο της παιδείας στην Κασσάνδρα μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: