το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Λάκκωμα.

Μπορεί η χθεσινή βραδιά να ήταν… «παγωμένη» λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, όμως η ατμόσφαιρα στην

στολισμένη πλατεία του Λακκώματος ήταν «θερμή», έτσι που έκανε μικρούς, αλλά και μεγάλους να τους συνεπάρει «η μαγεία των Χριστουγέννων».

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος «Άγιος Μοδεστός», τον Σύλλογο Ποντίων Λακκώματος, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Λακκώματος, τον Α.Σ. Σοτοκάν Καράτε Λακκώματος, τον Α.Σ. Διγενής Λακκώματος και τον Ιερέας με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι μικροί μας φίλοι είχαν τη χαρά να διασκεδάσουν με τα ξωτικά, χορεύοντας τραγουδώντας, παίζοντας και κάνοντας κατασκευές και φυσικά άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού πρώτα το στόλισαν!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Ποντίων Λακκώματος και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος.

Κεράσματα ετοιμάστηκαν από τις γυναίκες των συλλόγων για όλους, αλλά και ζεστό κρασί για τους μεγάλους.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας. Μανώλης Καρράς ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτήν την υπέροχη εκδήλωση και κυρίως όλους όσοι βοήθησαν στο να επιτευχθεί»

Απάντηση