Κινητή τηλεφωνία: Αυξάνονται τα GB χωρίς χρέωση. Όλες οι νέες προσφορές των εταιρειών

Μειώσεις και προσφορές στα πακέτα δεδομένων που προσφέρουν στους πελάτες τους, ανακοίνωσαν οι τρεις
εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone και Wind.


Προηγήθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των εταιριών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου.


Η Cosmote, ανακοίνωσε διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της. Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα, μέσα από την εφαρμογή My Cosmote ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote και «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση νέων φθηνότερων πακέτων δεδομένων για όλους τους πελάτες συμβολαίου της εταιρείας. Τα νέα, μηνιαία πακέτα της εταιρίας, θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μία εβδομάδα και τρεις ημέρες αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


Η Wind ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους πελάτες της απεριόριστα data με ακόμα χαμηλότερη τιμή, από τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Οι συνδρομητές της, μπορούν να λάβουν την προσφορά απεριόριστων DATA, απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ. 

Απάντηση