Δωρεά της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής επαναχρησιμοποιούμενων μασκών για τις ανάγκες των Αστυνομικών της Δ.Α.Χαλκιδικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής νιώθει την ανάγκη να  ευχαριστήσει  θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της, καθώς και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριο ΤAΣΙΟ για τη δωρεά πεντακοσίων πενήντα (550) επαναχρησιμοποιούμενων μασκών, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στην Δ.Α. Χαλκιδικής, καθώς τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη ημών των ιδίων και κατ’ επέκταση προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες.

    Ο κ. ΤΑΣΙΟΣ αφού εξέφρασε εκ μέρους της Ένωσης που εκπροσωπεί, την αναγνώριση και εκτίμηση όσων άοκνα και με αλτρουισμό προσφέρουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά και διαχρονικά τόσο για την Χαλκιδική όσο και για όλη την Χώρα γενικότερα, θέλοντας  να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στην προσπάθειά μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιτακτική ανάγκη μας, παρά τις εξόχως δύσκολες στιγμές που περνάει πλέον και ο τουριστικός κλάδος.

    Από την πλευρά μας δηλώνουμε την ηθική μας ικανοποίηση, διότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

    Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να διαβεβαιώσουμε όλο τον κόσμο ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες με την ψυχή μας, κρατώντας τον τόπο μας και την Χώρα μας πάντα Ασφαλείς.

      Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν.Γραμματέας

    Γεώρ.ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ   Στυλ.ΚΑΜΠΑΝΤΑΪΔΗΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: