Η Νίκη θα έρθει μόνο αν όλοι φανούμε πειθαρχημένοι στρατιώτες σε αυτό τον πόλεμο της ζωής γιατί ο εχθρός είναι αόρατος κ ύπουλος.

Από αύριο θα μείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα πλην εκείνων με προϊόντα ή υπηρεσίες πρώτης ανάγκης. Το δημόσιο έχει ήδη αναδιατάξει τις δυνάμεις του υιοθετώντας νέες τεχνολογικές εφαρμογές, προς αυτή την κατεύθυνση για να προστατεύσει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Το ίδιο κάνουν και οι επιχειρήσεις χάρη στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Τρεις ήταν εξαρχής οι στόχοι μας και αυτοί παραμένουν Καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται. O περιορισμός της διάδοσης του ιού, H ενίσχυση του συστήματος υγείας και H στήριξη της οικονομίας και των εργαζομένων.

Αυτό που βιώνουμε δεν ειναι 15 μέρες χαλαρών διακοπών που μόλις τελειώσουν θα επιστρέψουμε όλοι στο πριν σαν να μη συνέβη τίποτα. Η θέση αυτή λοιπόν αυτή συνεπάγεται με πολλά και δραστικά μέτρα. Υπολογίζει στην πειθαρχία των πολιτών ώστε να περιοριστεί ή Πανδημία που θα έχει θύματα. Όμως όσα ερείπια κ αν υπάρξουν, θέλει τους περισσότερους ανθρώπους υγιείς για να τα ξαναχτίσουν και αυτή ακριβώς ειναι και η δίκη μου επιλογή.

Συνεπώς πρωτη μου φροντίδα είναι ο άνθρωπος κάθε Ελληνίδα κάθε Έλληνας κάθε ελληνόπουλο ξεχωριστά. Για τη ζωή και την υγεία τους θα αναλάβω κάθε κόστος. Συμπολίτες μου η κυβέρνηση μένει όρθια στο καθήκον της. Όμως πιστέψτε με η Νίκη θα έρθει μόνο αν όλοι, καθένας ξεχωριστά φανούμε πειθαρχημένοι στρατιώτες σε αυτό τον πόλεμο της ζωής, γιατί ο εχθρός είναι αόρατος κ ύπουλος. Μείνετε λοιπόν ασφαλής μείνετε σπίτι. Η επιστήμη δουλεύει σκληρά και τελικά θα ανακαλύψει το αντίδοτο στην πανδημία. Από αυτήν δεν θα βγούμε αλώβητοι όμως πρέπει να βγούμε ισχυρότεροι με απώλειες στην οικονομία μας αλλά με δύναμη να ξαναφτιάξουμε ότι χάθηκε και με αξίες μιας νέας κοινωνικής ταυτότητας, που γεννήθηκαν από έκτακτες συνθήκες αλλά που θα μετατραπούν γρήγορα σε κινητήριους μοχλούς της επόμενης μέρας. Πάνω από όλα όμως αυτή η περιπέτεια μας καλεί να αναδείξουμε την ατομική μας ευθύνη, τη γενναιότητα και το εσωτερικό μας σθένος αλλά και το φιλότιμο μας το οποίο συχνά επικαλούμαστε αλλά τώρα ήρθε καιρός να το κάνουμε χειροπιαστή καθημερινότητα με αυτά τα εφόδια ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα τα καταφέρουμε οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: