Βεβαίωση Μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων ζώων στο Δήμο Αριστοτέλη

Παρακαλούνται οι φιλόζωοι που επιθυμούν να λάβουν Βεβαίωση Μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων ζώων να αποστέλλουν το αίτημα τους στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Χαϊδευτού Ιφιγένεια στο email iphichaid@gmail.com (τηλέφωνο επικοινωνίας 6973246264).

Στο email θα πρέπει να αναγράφονται τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Πατρώνυμο
ΑΔΤ
Κινητό & Έδρα κατοικίας
Την/τις περιοχές που θα γίνεται η σίτιση των αδέσποτων
Ημέρα και Ώρα

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΠΠ, υπάρχει σύσταση οι βεβαιώσεις αυτές να δίνονται μόνο σε μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων.
Παρόλα αυτά ο Δήμος μας κατανοώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής και την διασπορά των οικισμών κύριας και εξοχικής κατοικίας σε εκτός σχεδίου περιοχές, θα εκδώσει και περιορισμένο αριθμό βεβαιώσεων σε μεμονωμένους φιλόζωους με τον ίδιο τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και διανομή ζωοτροφών μέσω των τοπικών κοινοτήτων ενώ πρόθεση μας είναι να τοποθετηθούν σε όλους τους οικισμούς ειδικές ταΐστρες για καλύτερη σίτιση των αδέσποτων φίλων μας.

Επισης το επόμενο χρονικό διάστημα θα κοινοποιήσουμε το σύνολο των πρωτοβουλιών και του σχεδιασμού που κάνουμε για τη συνολική αντιμετώπιση του φαινομένου των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο #Δήμος_Αριστοτέλη.

Απάντηση