Μεγάλες αλλαγές στους γάμους: Πώς θα γίνονται τα μυστήρια και οι δεξιώσεις


Ο κορωνοϊός, αλλάζει παντού της συνήθειές μας: Ακόμη και στους γάμους. Δείτε πως θα οργανώνονται οι γάμοι από φέτος του καλοκαίρι.

Νέα ήθη και έθιμα στους γάμους των ζευγαριών φέρνει ο κορωνοϊός, καθώς οι γάμοι από το εξωτερικό ακυρώθηκαν και εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί στα νησιά άλλαξαν τόπο διοργάνωσης. Επίσης οι γάμοι που ήταν προγραμματισμένοι για Μάιο και Ιούνιο αναβλήθηκαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι αρκετά διαφορετικοί από ότι ξέραμε.

Αλλάζουν οι ημέρες
Οι γάμοι πλέον δεν θα γίνονται κυρίως Σάββατο, αλλά και Πέμπτες και Κυριακές και γενικότερα θα υπάρξουν νέα δεδομένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Tα τραπέζια στη δεξίωση του γάμου θα έχουν μεγάλες αποστάσεις, το ίδιο και οι καρέκλες, ενώ οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους από εδώ και πέρα είναι το ζευγάρι που παντρεύεται.

Αντισηπτικά παντού
Επίσης θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια και έξω από τις εκκλησίες, ενώ και το κομμάτι του χορού δεν θα μείνει ανεπηρέαστο. Συγκεκριμένα, σε χορούς όπου η επαφή είναι στενή θα υπάρχει απαγορευτικό, ενώ υπάρχουν σκέψεις να σηκώνονται ανά τραπέζια στην πίστα αναλόγως της χωρητικότητας. Ενδεικτικό είναι ότι στην Πολωνία τα ζευγάρια παντρεύονται με μάσκες αυτόν τον καιρό και έχουν δικαίωμα μόνο για δύο καλεσμένους.

Αποστάσεις ασφαλείας μέχρι και στον… μπουφέ
Οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις και στον μπουφέ και να αποφεύγεται η χρήση της λαβίδας για το σερβίρισμα από τον κάθε καλεσμένο. Πάντως, τα ζευγάρια και οι επαγγελματίες στην Ελλάδα περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: