ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – COVID 19 -camping Ιερισσός

Η διοίκηση και το προσωπικό της ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ συμμετείχαν σε σεμινάρια σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμοστούν στο “camping Ierissos” που διαχειρίζεται η επιχείρηση μας.


Ο mananger της επιχείρησης κος Δουλδέρης παρακολούθησε την εκπαίδευση σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο λήψης μέτρων έναντι του COVID19» Α.Π.: 1881/29.05.2020, μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, που οργάνωσε το ΚΕΔΙΒΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Επίσης, η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ κα Ζαμάνη Μαρία Ελένη, οι εξωτερικοί συνεργάτες και οι εργαζόμενοι παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο από τον ιατρό και πρόεδρο της «ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ» κο Βασιλειάδη Βασίλειο, ο οποίος είναι υπεύθυνος λειτουργίας και του Δημοτικού Ιατρείου σχετικά με τον COVID 19 . Το σεμινάριο αφορούσε την πρόληψη και τη διαχείριση ύποπτου κρούσματος. Στη συνέχεια ακολούθησε επιτόπιος έλεγχος στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ.


Η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ κα Ζαμάνη Μαρία Ελένη δήλωσε μετά το πέρας του σεμιναρίου «… Ο πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης και δικός μου προσωπικά είναι η διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών του camping, οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν την Ιερισσό για να κάνουν τις διακοπές τους…»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: