Άλλο ένα περιστατικό τραυματισμένου άγριου πουλιού στην Χαλκιδική

Άλλο ένα περιστατικό τραυματισμένου άγριου πουλιού . Ένας τραυματισμένος Γλάρος – ο Jonathan – στην παραλία των Νέων Ρόδων.

Με τραυματισμένο σοβαρά το δεξιό του πόδι και πτητική αδυναμία χρειάστηκε περίθαλψη. Για τα άγρια ζώα, θα πρέπει να γίνει γνωστό, οτι δεν έχει υποχρέωση ο Δήμος Αριστοτέλη / Municipality of Aristotle να συνδράμει στα διάφορα συμβάματα, αλλά οι υπηρεσίες .

Δυστυχώς , δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική όπου απευθυνθήκαμε. Προετοιμάσαμε την μεταφορά και πάλι στην Δράση Για Την Άγρια Ζωή , που αμέσως δήλωσε ετοιμότητα , αλλά αυτή την φορά είπαμε μήπως και τα καταφέρουμε, στις δικές μας υποδομές .

Τελικά με την υποστήριξη του Φιλοζωικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Στρατονίκης ΦΕΟΣ που είναι πάντα κοντά μας και την υπεύθυνη του Δημοτικού Κτηνιατρείου κα Χαρακοπούλου Δέσποινα , όλα πήγαν καλά .

Έγινε χειρουργικός καθαρισμός στο πόδι του γλάρου από όπου αφαιρέθηκαν πάνω από 10 αγκίστρια ( μπλεγμένο πολυάγκιστρο) και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και με πολύ …όρεξη , στο κτηνιατρείο μας. Ευχαριστούμε όλους που ενδιαφέρθηκαν και επικοινώνησαν μαζί μας καθώς και τα παιδιά της ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ που ετοιμάστηκαν να μεταφέρουν το πουλί στην Θεσσαλονίκη.

Τελικά ο Jonathan θα απελευθερωθεί πολύ σύντομα, μόλις οι κτηνίατροί μας, δώσουν το πράσινο φως.

Απάντηση