ΚΤΕΟ κάθε χρόνο ετοιμάζουν . Ποιά αυτοκίνητα αφορά;

Κάθε χρόνο αντί για δύο να περνούν από ΚΤΕΟ τα παλαιά αυτοκίνητα εξετάζουν τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Περιβάλλοντος

Η ακριβής ηλικία των οχημάτων δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει καθώς οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι δύο και η μία αφορά σε οχήματα με ηλικίες πάνω από 10 έτη (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2010) και η δεύτερη αφορά σε οχήματα με ηλικία άνω των 15 ετών (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2005).

Οι συγκεκριμένες προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των στελεχών από συναρμόδια Υπουργεία που ασχολούνται με το μέλλον της αυτοκίνησης και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων ενώ επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στον έλεγχο των ΚΤΕΟ ώστε να περνούν πραγματικά τα οχήματα που πρέπει ενώ όσα είναι επικίνδυνα να κόβονται!

Η έλευση από τα ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για τα οχήματα με ηλικίες 10 ή 15 ετών θα αποτελέσει και μάλλον το πρώτο αντικίνητρο για τους κατόχους των παλαιών, ρυπογόνων και επικίνδυνων αυτοκινήτων ώστε να αποκτήσουν κάποιο νεότερο.

Ελεγκτές «Ράμπο» και από το υπουργείο Μεταφορών
Ο στόχος πάντως που έχει θέσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων περιλαμβάνει και την ενεργοποίηση μηχανισμών ελέγχου για τα ΚΤΕΟ όπου τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι όλα τα οχήματα που περνούν από τεχνικό έλεγχο είναι σε άριστη κατάσταση με αποτέλεσμα να κόβονται ελάχιστα οχήματα με Επικίνδυνες Ελλείψεις!

Να υπενθυμίσουμε πως όπως αποκάλυψε το Newsauto.gr το 2017 στην Ελλάδα «κόπηκαν» μόλις 45 αυτοκίνητα σε περίπου 2 εκατ. τεχνικούς ελέγχους ενώ το 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας μόλις 46 αυτοκίνητα «κόπηκαν» σε 1,9 εκατ. τεχνικούς ελέγχους και το 2015 «κόπηκαν» 68 αυτοκίνητα σε σχεδόν 2 εκατ. ελέγχους.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του στόλου κυκλοφορούντων οχημάτων διαπιστώνει κανείς πως σε σύνολο 4,6 εκατ. οχημάτων, εκ των οποίων το 50% πρέπει να περνά κατά μέσο όρο από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο, θα έπρεπε να ελέγχονται 2,5 εκατ. οχήματα ετησίως αλλά αντ’ αυτού από τα ΚΤΕΟ πέρασαν μόλις ούτε 2 εκατ. οχήματα το 2017.

Πέραν των οχημάτων με τις επικίνδυνες ελλείψεις που ήταν μόλις 47 το 2017 καταγράφηκαν 95.154 οχήματα με σοβαρές ελλείψεις έναντι 75.265 οχημάτων το 2016 και 105.025 αυτοκινήτων το 2015. Δηλαδή το 2017 μόλις το 4,77% του στόλου των οχημάτων που επισκέφθηκαν κάποιο ΚΤΕΟ «έφυγαν» με σοβαρές ελλείψεις και αναγκαστικά έπρεπε να ξαναπεράσουν από τεχνικό έλεγχο.

Επειδή πολλοί έχουν περιορισμένη αντίληψη και ζουν στο μικρόκοσμο τους ενώ με το ίντερνετ βλέπεις πολλά:

Ρυπογόνων και επικίνδυνων αυτοκινήτων! αυτοί που έριξαν πυρηνικές βόμβες και βιολογικά όπλα για να κατακτήσουν τον κόσμο, τώρα που τον κατέκτησαν θυμήθηκαν το περιβάλλον(!) επίσης τα αυτοκίνητα και οι μηχανές γενικά δεν ειναι δικιά τους εύρεση, βασικά δεν έχουν καμιά εφεύρεση πουθενά στην ιστορία, γιατι απο ράτσες του κακού δεν έρχεται δημιουργία πότε, κάτι που δεν ξέρουν οι μάζες όπως φαίνεται αλλιώς θα καταλάβαιναν αμέσως ότι ψεύδονται σε πολλά θέματα, και καπηλεύονται επινοήσεις και εφευρέσεις. Για παράδειγμα ο Tesla για το ηλεκτρικό ρεύμα έλεγε ότι πρέπει να ειναι δωρεάν για όλους, έχει καμιά σχέση Tesla με τους αδίσταχτους που μαζί με το ρεύμα βάζουν και ένα κάρο φόρους?

Είναι τόσο μοχθηροί που λένε για ανανέωση του στόλου των οχημάτων λες και στην Ελλάδα όλα τα αλλα ειναι μια χαρά, και επι 10 χρονιά τώρα έχουν σπείρει την παρακμή παντού, οι ελληνόφωνοι πάντως που δεν έχουν δουλέψει πότε στην ζωή τους, όπως ένας συμμορίτης που παριστάνει τον αρθρογράφο σε μια αριστερή έγκυρη πηγή γεμάτη ελληνόφωνους , έχει λεφτά να αγοράζει ακόμα 2-3 αυτοκίνητα και να βάζει την γυναικά του να βάζει post περιήγηση για το νέο αυτοκίνητο, αφού η γυναικά του ειναι ευρωπαϊκού γένους και δεν γράφει μαρξιστικές προπαγάνδες σε αντίθεση με αυτόν τον ελληνόφωνο σημιτικής ράτσας, που δεν γεννήθηκε καν στην Ελλάδα και που όλη την ζωή αυτό κάνει, ο συγκεκριμενος παίζει να έχει και βίλες ενώ δεν έχει δουλέψει πότε του. Ένας κάλος λόγος να εχουν μόνιμος οικονομική κρίση ειναι για να πηγαίνουν οι γυναίκες ευρωπαϊκού γένους με αυτούς που παντα ειναι πλούσιοι και έτσι να γεννούν ομοίους τους.

Μεταξύ άλλων ο ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας σε αυτη την έγκυρη αριστερή πηγή γραφει και βιβλία παραχάραξης της αληθείας και για αρχαίους Έλληνες που δεν ειναι ινδοευρωπαίοι! ο ελληνόφωνος γράφει για γένος που δεν ανήκει και ορδές άλλων νεοελλήνων λένε ότι οι αρχαίοι δεν ηταν ινδοευρωπαίοι αλλα γηγενής και ότι αυτό ειναι προπαγάνδα της “νέας τάξης” ότι ηταν ίδιο γένος με τους ευρωπαϊκούς (!) άκουσον άκουσον το ακριβώς αντίθετο! δηλαδή λένε την προπαγάνδα της “νέας τάξης” ως αλήθεια και την αλήθεια ως προπαγάνδα της “νέας τάξης”! που μονο νέα δεν ειναι αλλα η ίδια απο την αρχαία Ελλάδα και μόνιμος σπέρνει διχόνοια μεταξύ αδελφικών λαών, όπως έβαλε τους Μακεδόνες να πολεμούν τους Σπαρτιάτες ενώ άνηκαν στο ίδιο δωρικό γένος! και λέει ο άλλος παλιά και νεα τάξη όταν οι ιδιοι ηταν και στην αρχαία Ελλάδα. Και αφού είστε ξουράφια νοημοσύνης πολλοι Νεοέλληνες πως εξηγείται το γεγονός ότι πχ οι Σουηδέζες τύπου “Nordic” ειναι ίδιο γένος με την θεά Αθηνά αφού Έλληνες δεν ειναι ινδοευρωπαίοι? αλλα θα μου πεις εδω πολλοι Νεοέλληνες Λατίνοι και αραβικού τύπου πιστεύουν ότι ξανθοι Γερμανοί (πριν 80 χρονιά) ηταν Μογγόλοι, ξανα το ακριβώς αντίθετο! καθώς μια μάτια σε φώτο της εποχής δείχνει ότι μογγολοι ήσαν οι κομμουνιστες του κόκκινου στρατού, δηλαδή πόσο κατώτεροι νοητικά μπορεί να ειναι κάποιοι? οχι μονο γιατι δεν υπάρχει ξανθός Μογγόλος αλλα και απο γεγονός ότι ακόμα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους (όπως τόσες αλλες εφευρέσεις) ειναι γερμανική εφεύρεση αλλιως με γαϊδουριά θα κυκλοφορούσαν ακόμα, αυτοι οι ηλίθιοι με πτυχία που θέλουν να λέγονται απόγονοι αρχαιων πιστεύουν οτι όλες αυτές οι εφευρέτες ηταν από Μογγόλους, η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί .

Τι συμπέρασμα βγαίνει από όλα αυτά και τι σχέση εχουν με το αρχικό post? Όταν έχεις τέτοιους Νεοέλληνες με αυτη την ηλίθια “λογική” λογικό ειναι να τους βάζεις φόρους στα πάντα και γενικά να κάνουν party, ΚΤΕΟ κάθε χρονο και όλα αυτά που κάνουν από το 2010,ειναι δυνατόν 40 χρονιά να βγάζουν τα ίδια κόμματα? ειναι δυνατόν Ιουδαίο-μαρξιστικές σελίδες να ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα? για ποιους απόγονους αρχαιων λένε κάποιοι? αυτά δείχνουν οτι τουλάχιστον το 40% του πληθυσμού της Ελλάδας ειναι για τα μπάζα κοινός γιδοπρόβατα με πτυχία η στην γλωσσά των ερπετών (ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά): γκοιμ η γκοχιμ, και μαζί με αυτούς την πληρώνουν όλοι … Όπως έλεγε κάποιος οι αντιφρονούντες δηλαδή οι σκεπτόμενοι ειναι ελάχιστοι.

Απάντηση