Νέο αυτοκίνητο απέκτησε η Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων για τις ανάγκες του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή.
Παραδόθηκε από την πρόεδρο κυρία Αβερη Μαρία το πολυπόθητο ΙΧ αυτοκίνητο για τις ανάγκες του προγράμματος Β.Σ.Σ. Ζερβοχωρίων (Βοήθεια στο σπίτι)
Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο κ. Κομπόγιαννο Χρήστο οπως και τον προέδρο του δημοτικού ραδιοφώνου κ. Φυλαχτό Χρήστο για την θερμότατη υποδοχή.
Η χαρά που είδαμε στα μάτια των εργαζομένων στο πρόγραμμα ήταν η δική μας ανταμοιβή.
Καλοτάξιδο!!!!

Υ.γ. ( Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου )
Αγαπημένε Δημήτρη Κοντογιωργη ήταν ιδιαίτερη αυτή η μέρα κι αυτό, γιατί έλειπες. Γνωρίζω καλά πόσο πολύ το ήθελές αυτό το αυτοκίνητο.
Σε κάθε συνάντηση μας ήταν η πρώτη κουβέντα που έλεγες πάντα…Αυτοκίνητο οπωσδήποτε!!
Κοίτα…το πήραμε!!
Ελπίζω να μας έβλεπες σήμερα από κει ψηλά και να χαιρόσουν μαζί μας!

Ευχαριστούμε πολύ την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Πολυγύρου για την ξεχωριστή προσφορά στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων. Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστος Φυλαχτός.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα δώσει πολύτιμες υπηρεσίες στους κατοίκους των χωριών των Ζερβοχωρίων.
Επίσης θα ήθελα να σταθώ και να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε δύο ανθρώπους: στο δήμαρχο κ. Αστεριο Ζωγράφο και στον αείμνηστο κ. Κοντογιώργη Δημήτριο που αγωνίστηκαν για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Συνεχίζουμε…

Εκ μέρους των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαερχος κ. Χρήστος Κομπόγιαννος και συνέχισε λέγοντας: ευχαριστούμε θερμά την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αστέριος Ζωγράφος για τις ενέργειες που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα, για την αγορά νέου αυτοκινήτου στην υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι, αναβαθμίζοντας έτσι με αμεσότητα την ποιότητα των υπηρεσιών της δομής του Δήμου Πολυγύρου προς τους πολίτες των Ζερβοχωρίων!!!

Απάντηση