Κατάθεση Στεφάνων από τους μαθητές της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Νέων Μουδανιών.

Η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο των ηρώων στα Μ. Μουδανιά από τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων Νέων Μουδανιών αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1940.

Αύριο Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου στην έδρα του Δήμου στα Ν. Μουδανιά στις 8:30 θα γίνει έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου.
Στις 9.45 προσέλευση αντιπροσωπειών μαθητών από κάθε σχολείο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Στις 10.00 πέρας προσέλευσης της Δημοτικής Αρχής, των Προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., των Οργανισμών και των Προεδρείων των Σωματείων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και έναρξη της Δοξολογίας.

* Να σημειωθεί ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στον Ιερό Ναό επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας, ενώ είναι επιβεβλημένη η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.
Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Παπαβασιλείου Εμμανουήλ , Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών.

Θα επακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και κατάθεση στεφανιών από τον Δήμαρχο και εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, φορέων και εκπροσώπων συλλόγων.

Ο εορτασμός στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: