ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής κ.Πάνας Απόστολος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.»(ΚΤΥΠ Α.Ε.) (πρώην ΟΣΚ)κ. Θ. Γιάνναρη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κ. Θ. Κυριαζόπουλου στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ενώ ο Βουλευτής έθεσε στους παριστάμενους μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, τα οποία εμπίπτουν στο πεδίο των αρμοδιοτήτων της Εταιρείας.


Κύρια θέματα που έθεσε ο Βουλευτής ήταν, το πρόβλημα έλλειψης του απαραίτητου σχολικού  εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν οι  Σχολικές  Μονάδες στη Χαλκιδική και τόνισε την ανάγκη εκπόνησης νέων μελετών για τα σχολικά κτίρια.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ενημέρωσε το Βουλευτή για την πρόθεση του ΚΤΥΠ να στηρίξει την εκπόνηση νέων μελετών για τις Σχολικές Μονάδες της Χαλκιδικής σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση.


Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά :« Το έργο της Εταιρείας Κτιριακών Υποδομών είναι σημαντικό , ουσιαστικό και πολύπλευρο. Για τους λόγους αυτούς ξεκινάμε  την συνεργασία  με την Εταιρεία Κτιριακών Υποδομών στην Αθήνα, προκειμένου-ως πρώτο βήμα της προσπάθειας αυτής- να υπάρξει  συνολική αναβάθμιση στον εξοπλισμό των σχολικών  εγκαταστάσεων στη Χαλκιδική.»

Απάντηση