Οι αφανείς ήρωες της χρονιάς του κορονοϊού!

Το 2020 είναι όπως δείχνουν τα πράγματα μια χρονιά σημαδιακή. Είναι μια χρονιά που όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός πολέμου!

Το ναυτικό μας δοκιμάζεται ακατάπαυστα στα πελάγη εδώ και μήνες εξ αιτίας των ελληνοτουρκικών! Ο στρατός και η αστυνομία χρειάστηκε να δώσουν κυριολεκτικά μάχες στον Εβρο, για να τον κρατήσουν όρθιο, όταν ορδές μεταναστών εργαλειοποιημένοι από την Τουρκία θέλησαν να περάσουν παράνομα στη χώρα!

Την ίδια αφόρητη πίεση αυτές τις ώρες υφίσταται και το σύστημα υγείας της χώρας! Έχει κουραστεί από την πολύμηνη τριβή με έναν ύπουλο, θανατηφόρο εχθρό, που αντί να περιοριστεί εξαπλώνεται ραγδαία! Κι ενώ εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να μπούμε στα καράβια να βοηθήσουμε τους ναυτικούς μας, ούτε μπορούμε να πάμε στον Έβρο, μπορούμε όμως να προσέξουμε τους εαυτούς μας και μ αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε και να ξεκουράσουμε τους σύγχρονους αφανείς ήρωες που δίνουν καθημερινά την μάχη με τον χειρότερο εχθρό.

Προσωπικά εκφράζω δημόσια τον θαυμασμό μου στα στελέχη του Γ. Ν. Χαλκιδικής τόσο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και στην Διοίκηση και εύχομαι ολόψυχα να τους δώσει ο Θεός κουράγιο και δύναμη στο τιτάνιο έργο που έχουν αναλάβει!

Γράφει ο Χρήστος Βορδός Αντιδήμαρχος Πολυγύρου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: