150 ευρω>>>300!!! Μεγάλο λάθος του κ. Χαρδαλιά να διπλασιάσει το πρόστιμο

150 ευρω>>>300!!!!

Μεγάλο λάθος του κ Χαρδαλιά να διπλασιάσει το πρόστιμο για τον κορονοϊό και δεν συμφωνώ καθόλου.

Και αυτό ,διότι θα φέρει σε πολυ δύσκολη θέση τους αστυνομικούς ,οι οποίοι είναι “μέλη εκ μελους” , και γνωρίζοντας την τραγική κατάσταση, που ήδη έχουν περιέλθει οι πολίτες με την ανεργία κ γενικότερα με την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, ειλικρινά με πολυ βαριά καρδιά, μονο λόγω διαταγής, θα επιβάλλουν τα εξοντωτικά πρόστιμα κ αναφέρομαι στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών.

Ταυτόχρονα θα υποστούν το μένος οχι μονο των παραβατών αλλά και των λοιπών πολιτών, γιατι ένα πρόστιμο 300 ευρώ είναι για πολλους τα οικονομικά του μήνα. Κατι βέβαια που ο Χαρδαλιας κ ο κάθε όμοιος του δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουν ,γιατί δεν έχουν νοιώσει στέρηση και μεροκάματο 20 ή 30 ευρώ!

Πίστευε δηλ ότι τα 150 λίγα ήταν?

Κι αν νομίζουν ότι η αύξηση του προστίμου θα επιφέρει συμμόρφωση ας τα κάνουν 500 ή 1000 να βλέπουν αστυνομία οι πολίτες κ να νοιώθουν μισος ,κάτι που πιστευω δεν τον απασχολεί, διοτι σημερα είναι υπουργός κ αυριο δεν θα είναι, ενώ ο θεσμός του αστυνομικού θα υπάρχει και πρέπει οι πολίτες ν τους βλέπουν οχι ως εξοντωτικά τιμωρους αλλα με ανθρώπινο πρόσωπο κ λογική τιμωρία!

Εάν αλλωστε τα αυστηρά πρόστιμα επέφεραν τάξη δεν θα είχαμε τροχαία ατυχήματα!!!

Γράφει ο Στρατηγός ε,α της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αριστοτέλης Μανολάς

One thought on “150 ευρω>>>300!!! Μεγάλο λάθος του κ. Χαρδαλιά να διπλασιάσει το πρόστιμο

  1. Μπράβο Κύριε μου που το γράφετε αυτό.
    Εγώ πίστευα ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόστιμο, για να περάσει η κυβέρνηση μήνυμα στην κοινωνία (που είναι ήδη εξαγριωμένοι) ότι θα μέτρα είναι μόνο για την υγεία μας και όχι για εισπρακτικούς λόγους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: