Προσεισμικός έλεγχος των κρίσιμων κτιριακών υποδομών του Δήμου Κασσάνδρας.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιου αλλά και δευτεροβάθμιου προσεισμικού ελέγχου όλων των κρίσιμων δημοτικών κτιριακών υποδομών του σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δήμος Κασσάνδρας, για πρώτη φορά από την ίδρυσή του.

Μετά και τη συχνή σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ετών στην Κασσάνδρα αλλά και την ηφαιστειογενή περιοχή της νοτιοδυτικής Κασσάνδρας η δημοτική διοίκηση αποφάσισε να αξιοποιήσει τις χρηματοδοτικές δυνατότητες του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” και υπέβαλλε πλήρη φάκελο για τη χρηματοδότηση του έργου με προϋπολογισμό ύψους 54.590,71€ για να ελέγξει προσεισμικά όλα τα κρίσιμα δημοτικά κτίρια. Να τα προφυλάξει και όπου χρειάζεται να τα επισκευάσει.

Ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός αποτελεί το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης για τις φάσεις του Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτιριακών υποδομών του Δήμου Κασσάνδρας.

“Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία χρηματοδότησης να χαθεί. Εργαζόμαστε συστηματικά και διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις που θα αναπτύξουν την περιοχή μας. Το έργο περιλαμβάνει τον πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο των δημοτικών υποδομών του Δήμου μας καθώς και δράσεις ενημέρωσης – πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας.

Εργαζόμαστε συστηματικά και προχωρούμε.

Συνεχίζουμε μαζί”.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας

Αναστασία Χαλκιά

Απάντηση