«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΑΠΑ ΘΕΟΦΑΝΗ»

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση, που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας με τον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα Παπά Θεοφάνη.

Στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων, που πραγματοποιεί, ο κ. Πάνας έλαβε την πρωτοβουλία να έχει μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα, που άπτονται των τομέων δράσης του Οργανισμού. 

Ο κ. Πάνας ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό των πληρωμών των παραγωγών, που αφορούν στο επόμενο χρονικό διάστημα, έπειτα από τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στον Οργανισμό. Παράλληλα ο Βουλευτής ενημέρωσε τον πρόεδρο για τις Κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις για το Εθνικό Απόθεμα και τα βοσκοτόπια, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού του Οργανισμού σε πολυετή βάση.

Ο κ. Πάνας τονίζει: «Η επικοινωνία τόσο με πολίτες όσο και με τους θεσμικούς φορείς αποτελεί προϋπόθεση, ώστε με την απαραίτητη συνεργασία να επιλυθούν τα καθημερινά ζητήματα, που όλοι μας αντιμετωπίζουμε. Εύχομαι δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα, που ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: