Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Χαλκιδικής ο Κώστας Σγουρής!

Tην υποψηφιότητα του για την προεδρία της Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έκανε γνωστή ο Κώστας Σγουρής μέσω των social media ενώ εξηγεί και τους λόγους που οδήγησαν αυτόν και τους συνεργάτες του σε αυτήν την απόφαση. Αναλυτικά όσα αναφέρει: “Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την υποψηφιότητά μας για την Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής , χρειάζεται άμεσα μια νέα διοίκηση με όραμα για το μέλλον. Μια διοίκηση που με βαθιά γνώση του αθλήματος και των αναγκών που έχουν αθλητές, προπονητές, διαιτητές και σωματεία, θα μπορέσει να δώσει λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα ετών και θα είναι ικανή να διαχειριστεί τις μελλοντικές προκλήσεις.

Μια διοίκηση που θα εργαστεί με ζήλο και με στρατηγικό σχεδιασμό προς την επίτευξη του σκοπού της. Μια διοίκηση που σε συνεργασία με την Πολιτεία, την Αυτοδιοίκηση και την Ε.Π.Ο θα βάλει τα θεμέλια για την πραγματική ανάπτυξη του ποδοσφαιρου στην Χαλκιδική. Φίλοι του ποδοσφαιρου, σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, που είμαστε σίγουροι ότι και εσείς ονειρεύεστε, ώστε το ποδόσφαιρο του νομού μας να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με ακεραιότητα στις αποφάσεις μας και με πραγματική αγάπη για το άθλημά μας, μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι μαζί για την Χαλκιδική Οι πρώτοι 10 υποψήφιοι:*

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΙΤΖΕΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΠΑΓΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΛΕΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΤΣΕΡΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΟΥΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Απάντηση