Χαλκιδική: Ποια θα είναι η εξέλιξη του καιρού;

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής: Σταμάτησαν πλέον οι χιονοπτώσεις. Μέσα στην νύχτα πιθανόν κάποια φαινόμενα θα επιμείνουν στο Αγιον ορος .

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού από εδώ και πέρα θα είναι ο ισχυρός παγετός σε συνδυασμό με τους παγωμένους ΒΔ ανέμους που ήδη φυσούν κυρίως στην δυτική Χαλκιδική.
Μεγάλη προσοχή στις περιοχές που έχει χιονίσει από τον παγετό στις μετακινήσεις. Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι καλύτερος με διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως από το μεσημέρι και μετά αλλά θα κάνει πολύ κρύο.

Στα ορεινά τμήματα η θερμοκρασία θα επικρατήσει ολικός παγετός τα θερμόμετρα δεν θα ξεπεράσουν τους -2 βαθμούς ακόμα και το μεσημέρι ενώ στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με μέγιστες θερμοκρασίες το πολύ 3 βαθμούς το μεσημέρι.
Ένα ακόμα γύρο χιονοπτώσεων θα έχουμε τα ξημερώματα της δευτέρας στην νότια και ανατολική Χαλκιδική , και την δευτέρα θα κάνει πολύ κρύο και ολικό παγετό στα ορεινά τμήματα του νομού.


Την τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στις μέγιστες τιμές θα κάνει ακόμα αρκετό κρύο αλλά από την Τετάρτη και μετά το κύμα ψύχους υποχωρεί με άνοδο της θερμοκρασίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: