Έναρξη εργασιών κατασκευής χώρου στάθμευσης στα Ν. Μουδανιά

.Ξεκινούν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, οι εργασίες κατασκευής του χώρου στάθμευσης στα Ν. Μουδανιά (οδός Κύπρου με πεζόδρομο Βασματζίδη έναντι της οδού Ηλιοπούλου).Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση με σκοπό το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Αναφορικά με το έργο:

Στο παραλιακό μέτωπο των Ν. Μουδανιών και εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας, εκτείνεται υφιστάμενος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων που συνορεύει βόρεια με την οδό Κύπρου, νότια με τον πλακόστρωτο θαλάσσιο πεζόδρομο, ανατολικά με τον πεζόδρομο της πλατείας Βασματζίδη, δυτικά με το καταφύγιο τουριστικών σκαφών και βρίσκεται έναντι της οδού Ηλιοπούλου.

Σ’ αυτόν τον χώρο, συνολικής έκτασης 3.415,00 τ.μ., θα υλοποιηθεί η κατασκευή του έργου, ώστε να δημιουργηθεί ένας διευρυμένος χώρος στάθμευσης, δίδοντας πλέον τη δυνατότητα στάθμευσης με ασφάλεια σε αυξημένο αριθμό οχημάτων.

Ήδη στις 29 Δεκεμβρίου 2020 υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μ. Καρρά ως εκπρόσωπο του φορέα υλοποίησης του έργου και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Φώτη Τσιρούδα ως εκπρόσωπο του κυρίου του έργου η σύμβαση, έπειτα από μία σειρά αδειοδοτήσεων, καθώς και της έγκρισης των όρων της απαιτούμενης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Λιμενικού Ταμείου από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη.

Απάντηση