Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη έχει ολοκληρώσει τη διανομή προϊόντων για το μήνα Ιανουάριο 2021 στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Ιερισσού, Ουρανούπολης, Νέων Ρόδων, Αμμουλιανής, Στρατωνίου, Πυργαδικίων και Γοματίου.

Η διανομή στους δικαιούχους πολίτες των υπόλοιπων Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη θα γίνει αύριο Τρίτη 02/02/2021, ως εξής:

-Ωρα 9:00 έως 10:00 π.μ., στους δικαιούχους της Κοινότητας Μ. Παναγίας, στο Δημαρχείο Μ. Παναγίας.-Ώρα 10:30 έως 11:30 π.μ., στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Αρναίας, Βαρβάρας, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης και Στανού, στο Δημαρχείο Αρναίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 23770 22791.Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής μας και όχι μόνο επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες μας και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: