Χαλκιδική: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες

Oι χιονοπτώσεις σταματούν και το πρόβλημα μας θα είναι παγετός.

Ευτυχώς ο παγετός δεν δείχνει να είναι τοσο ισχυρος όσο φαινόταν την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και πάλι θα κάνει πολύ κρύο την νύχτα και νωρίς το πρωι.

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στις οδικές μετακινήσεις σας αύριο δευτέρα αλλά και την τρίτη το πρωι. οι θερμοκρασίες ειδικά την τρίτη που θα έχουμε τις χαμηλότερες και λόγω της ξαστεριάς θα είναι τοπικά και -12 στα ορεινά του νομού και εως -6 με -7 στα πεδινά τμήματα. ο παγετος θα είναι ολικός στα ορεινά τμήματα του νομού αύριο δευτέρα αλλά και την τρίτη ενώ στα πεδινά οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν αύριο δευτέρα αλλα και την τρίτη το πολύ στους 2 με 3 βαθμούς πάνω από το 0.

Από πλευράς φαινομένων αύριο δευτέρα θα έχουμε μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ωρες ενώ την τρίτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στην δυτική χαλκιδική ενώ στο Αγιον Ορος και πιθανόν την σιθωνία να σημειωθούν λίγες χιονοπτώσεις κυρίως όμως τα φαινόμενα την τρίτη να αφορούν το Άγιον Ορος.

Από την τετάρτη και μετά ο καιρός μαλακώνει με σταδιακή μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ενώ το σαββατοκύριακο φαίνεται και πάλι μια αλλαγή στον καιρό όμως αυτήν την φορά οι όποιες χιονοπτώσεις θα είναι αυστηρά στα ορεινά σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία.

πηγη: Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: