ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Άρθρο του Νικόλαου Τσερκεζίδη Διευθυντή της εταιρίας

                                    RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS


Μια από τις σημαντικές πηγές ανάπτυξης και ευημερίας ενός λαού είναι ο ορυκτός πλούτος στην Ελλάδα. Μετά από 10 χρόνια κρίσης και μια χρονιά υπό την επίδραση της παγκόσμιας πανδημίας υπάρχει αδήριτη ανάγκη για το εξαγωγικό προφίλ της χώρας.

Η ανάκαμψη της οικονομίας πέρα από το παραδοσιακό εργαλείο της παραγωγής του πρωτογενούς τομέα προϋποθέτει την ανάπτυξη της βιομηχανικής παραγωγής.

Για την Ελλάδα η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας αποτελεί μία από αυτές τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορούν εν μέρει να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας τοπικά και εθνικά, η οποία λειτουργεί με υπευθυνότητα, ασφάλεια και υπό αυστηρούς περιβαλλοντικούς όρους , απασχολώντας πάνω από 1.600 εργαζόμενους.
Το τρίπτυχο της φιλοσοφίας της συνοψίζεται στη συνεργασία με την τοπική κοινωνία, στο σεβασμό στο περιβάλλον, στην ασφάλεια για τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.
Θέση μου είναι, να υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τις αρχές αυτές, καθώς θα συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας και να δημιουργήσει  τις προϋποθέσεις που θα καταστήσουν την Ελλάδα μια από τις σημαντικότερες χώρες παραγωγούς χρυσού και χαλκού διεθνώς.

 Όλοι εμείς πρέπει να  συνεχίζουμε να στηρίζουμε μία μεταλλευτική ιστορία 25 αιώνων και να την εξελίσσουμε σε μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Γιατί πιστεύουμε ότι η υπεύθυνη μεταλλευτική δραστηριότητα μπορεί να αναδείξει τον ορυκτό πλούτο σε πρώτη ύλη για ένα καλύτερο αύριο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: