Παράταση 4ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου με θέμα «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ»

Ο Δήμος μας και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σας ενημερώνουν ότι παρατείνεται έως και τις 16 / 5 / 2021 ο 4ος διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» που διοργανώνει η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ο διαγωνισμός επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους προκαλώντας τους να γίνουν δημιουργικοί και να καταγράψουν τον τρόπο που βλέπουν οι ίδιοι το μέλλον, μέσα από τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η περιοχή από όπου θα πρέπει να προέρχεται το φωτογραφικό υλικό, που θα υποβληθεί, είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό με την υποβολή μέχρι τριών (3) φωτογραφιών. Τα σχετικά έγραφα (αίτηση συμμετοχής, όροι διαγωνισμού, υπεύθυνες δηλώσεις), βρίσκονται αναρτημένα στο site της εταιρείας.

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ψηφιακά αρχεία jpeg με την μεγαλύτερη διάσταση 1920px στα 72dpi και δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος ψηφιακού αρχείου τα 2MB.

Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@anatoliki.gr ή σε δίσκο DVD ή σε USB STICK στη διεύθυνση 1ο χλμ Θέρμης-Τριαδίου, Gold Center αρ.9, ΤΚ 57001, ΤΘ 6049. Για περισσότερες πληροφορίες (τους όρους, βραβεία κτλ) πληκτρολογήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3oWdFbT

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: