Βρέθηκε η σορός του 47χρονου αγνοούνταν 10 ημέρες στη περιοχή της Μορφονούς στο Άγιο Όρος

Βρέθηκε το πτώμα του 47χρονου Ρουμάνου που εργαζόταν στο Άγιον Όρος, μετά από πνιγμό του, στη θαλάσσια περιοχή της Μορφονούς στο Άγιο Όρος και αγνοούνταν από της 7 Απριλίου..

Χθες το πρωί και ώρα 10:30 με ανώνυμο τηλεφώνημα σε μοναχό της μονής Μεγίστης Λαύρας, αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, κατήγγειλε ότι είδε το πτώμα ενός άνδρα, σε κοντινό αρσανά της Ι.Μ. Ιβήρων, κατευθυνόμενοι βόρεια πρός Καρυές.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και στις 12:00 το μεσημέρι έγινε η ταυτοποίηση της σωρού του άτυχου άνδρα , από τον ιερομόναχο που τον απασχολούσε ως εργάτη..

Η σωρός βρέθηκε στον αρσανά του Ιερού κελίου του Αγίου Χαραλάμπους, βορειότερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων. Αν και έπειτα από δέκα ημέρες το σώμα του ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή διενεργούνται ενέργειες στο Κέντρο Υγείας Καρυών, προκειμένου η σορός του άνδρα να μεταφερθεί στο τόπο καταγωγής του.

Να θυμίσουμε ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών και εργαζόταν στο Άγιον Όρος πάνω από 15 χρόνια, ενώ ο αδελφός εργάζεται στην Ιερισσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα Σώματα Αρχών που βοήθησαν στον εντοπισμό του έδρασαν με συνέπεια.

athoszone.wordpress.com/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: