Εθιμοτυπική επίσκεψη των αστυνομικών της Χαλκιδικής στον Διευθυντή Ασφαλείας του Ομίλου Sani/lkos

Στις 2 Aπριλίου 2021 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A Χαλκιδικής), εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτριο Πάλλη, την Αντιπρόεδρο Ευαγγελία Τσιτσογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Ιωάννη Τσαγανό και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων – Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος Βασίλειο Παπά, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Διευθυντή Ασφαλείας του Ομίλου Sani/lkos κ. Στυλιανό Ταξιάρχη.

Σε θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση, στην οποία κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις επί διαφόρων θεμάτων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση των εκδηλώσεων, και τη συμμετοχή μας από κοινού σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αξίζει να τονιστεί η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αναγνωρίζεται από τον κ. Στυλιανό Ταξιάρχη το σημαντικό Πολιτιστικό και Κοινωνικό Έργο που επιτελεί η Ένωσή μας. Στο τέλος, μας ευχήθηκε καλή δύναμη και ότι θα είναι αρωγός των δράσεων μας, καθώς και στην ανάπτυξη σχέσεων και εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Εμείς με τη σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Στυλιανό Ταξιάρχη και την Εταιρεία sani /ikos που με ανιδιοτελή προσφορά στηρίζει και ενισχύει εμπράκτως το έργο και τη δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην Τοπική κοινωνία και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

S E R V O P E R A M I K E C O

(Υπηρετώ δια της φιλίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ        ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

Απάντηση