«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ»

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος επισκέφθηκε το Δασαρχείο Αρναίας, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δασάρχη κ. Αυγολούπη Άγγελο. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η λειτουργία της δασικής υπηρεσίας, καθώς και το ζήτημα των δασικών χαρτών.

Επίσης τέθηκαν από τον Δασάρχη τα υπηρεσιακά προβλήματα και κυρίως επεσήμανε στο Βουλευτή την αναγκαιότητα άμεσης πρόσληψης επιπλέον δασολόγων, αλλά και συνολικού προσωπικού. Προβλήματα επίσης, προκαλεί και ο απαρχαιωμένος μηχανολογικός εξοπλισμός, ενώ δεν υπάρχουν και οι αναγκαίες πιστώσεις για τη συντήρησή του.

Ο κ. Πάνας πληροφορήθηκε επίσης, πως το Δασαρχείο Αρναίας, καλύπτει μια περιοχή με 1100 χιλιόμετρα δασικού δικτύου, αλλά και πολλούς δασικούς συνεταιρισμούς με μεγάλο αριθμό δασεργατών. Τα δεδομένα αυτά, η επικείμενη κύρωση των δασικών χαρτών, καθώς και η συνταξιοδότηση πολλών υπαλλήλων, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη στελέχωσης της υπηρεσίας.

Τέλος, ο  Βουλευτής  αφού ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα, δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα και θα ενημερώσει όλους τους αρμόδιους φορείς , ώστε να συνδράμει με τις ενέργειές του στην επίλυσή τους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: