Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι και τις συνέλαβε η αστυνομία; (Photos/Video)

Η είδηση έκανε χθες το γύρο του κόσμου. Δεκαπέντε καλλονές, μελαχρινές, ξανθιές, κοντές, ψηλές, ξεγυμνώθηκαν στο μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι για να φωτογραφηθούν και σε λίγη ώρα τις συνέλαβε η αστυνομία για προσβολή δημοσίας αιδούς.

αιδούς.


Για την ακρίβεια οι κατηγορίες ήταν «γύμνια σε δημόσιο χώρο» αλλά και «άσεμνη συμπεριφορά». Και οι νόμοι σε τέτοια θέματα στο Ντουμπάι δεν αστειεύονται. Οι 15 γυναίκες θα πληρώσουν πρόστιμο 1000 ευρώ η κάθε μία ενώ κινδυνεύουν και με ποινή φυλάκισης μέχρι και έξι μήνες.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, στη συνέχεια όμως αποκαλύφθηκε ότι οι «15» πανέμορφες γυναίκες είναι από την Ουκρανία αλλά και άλλες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και έκαναν ότι έκαναν στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ για μια σελίδα που διοργάνωσε ο 33χρονος Ρώσος Αλεξέι Κοντόφ. Οι πληροφορίες θέλουν το πρότζεκτ αυτό να αφορά ιστοσελίδα πορνό του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Daily mail, δεν κρατούνται μόνο οι 15 γυναίκες και ο ένας άνδρας αλλά τουλάχιστον 40 άτομα που είχαν εμπλοκή στη γυμνή αυτή φωτογράφηση. Οι γυναίκες είναι προφυλακισμένες και ήδη το προξενείο της Ουκρανίας έχει στείλει αντιπρόσωπο που θα διασφαλίσει ότι δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των γυναικών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Κοντόφ είπε στις τοπικές Αρχές ότι τράβηξε ο ίδιος τις επίμαχες σκηνές με τις γυμνές γυναίκες από γειτονικό διαμέρισμα με θέα στο μπαλκόνι. Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο σφάλμα να «ανεβάσει» το ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο. Αυτό ήταν και το αποδεικτικό στοιχεία για μια πράξη που θεωρείται παράνομη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μάλιστα οι αρχές στο Ντουμπάι ενημερώνουν τους τουρίστες από την αρχή πως οποιοσδήποτε δημοσιεύει πορνογραφικό υλικό ή υλικό που μπορεί να υπονομεύσει τις ηθικές αξίες των πολιτών αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης και πρόστιμο. Χωρίς να γίνονται εξαιρέσεις και διακρίσεις για τους τουρίστες.

Τα ρωσικά μέσα αναγνώρισαν τις περισσότερες εμπλεκόμενες που είναι μοντέλα στην Ουκρανία και τη Ρωσία από τα χαρακτηριστικά τατουάζ τους αλλά και από τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάμεσα τους είναι δυο Ουκρανές, η Γιάνα και η Ντιάνα, το 19χρονο μοντέλο Ντάριγια Χορουνζένκο, και τα μοντέλα Εκατερίνα Κασένκο και  Σοφία Τκατσούκ.

topontiki.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: