Υγιαίνειν: Tο 3ο κύμα της πανδημίας δυστυχώς επισκέφθηκε και την περιοχή μας.

Ιατρικό Κέντρο Υγιαίνειν – Υγιαίνειν Skin and Laser

Ιατρός Σαραφιανός Περικλής Ενημέρωση – Έκκληση COVID-19

Καθώς το 3ο κύμα της πανδημίας βρίσκεται στην κορύφωσή του πανελλαδικά, δυστυχώς επισκέφθηκε και την περιοχή μας.

Αν και η σφοδρότητά του διαφαίνεται χαμηλότερη από το δεύτερο κύμα που συγκλόνισε τον τόπο μας τον περασμένο Νοέμβριο, εντούτοις οι συμπολίτες μας που νοσούν κατ’ οίκον ή νοσηλεύονται σε νοσοκομείο αυξάνονται ολοένα.

Ως Ιατρικό Κέντρο κάνουμε εκ νέου έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων που όλοι γνωρίζουμε καλά πλέον, προκειμένου να προστατεύσουμε τους ευπαθείς συμπολίτες μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, καθώς οι εμβολιασμοί έναντι του ιού SARS-COV-2 συνεχίζονται απρόσκοπτα, σε συνδυασμό με την ανοσία όσων ήδη νόσησαν, χτίζεται σταδιακά το πολυπόθητο τείχος ανοσίας που θα γράψει επιτέλους τον επίλογο αυτής της πρωτοφανούς περιπέτειας που έμελε να βιώσει η γενιά μας. Θεωρούμε λοιπόν ότι αξίζει τον κόπο ένα τελευταίο κουράγιο για την τελική ευθεία.

Προτρέπουμε, επίσης, ξεκάθαρα όλους τους ενήλικες να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό, χωρίς να επηρεάζονται από πάσης φύσεως αντιεπιστημονικές θεωρήσεις.

Αυτό πράξαμε κι εμείς και οι οικείοι μας. Είμαστε στη διάθεσή οποιουδήποτε προκειμένου να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα σχετικά με τον εμβολιασμό έναντι της νόσου COVID-19, βασισμένοι και πάλι αποκλειστικά στην Evidence Based Medicine, όπως κάναμε από την αρχή της πανδημίας.

-Διαβεβαιώνουμε ότι στο Ιατρικό μας Κέντρο θα συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά τα υπάρχοντα μέτρα ασφαλείας και την προβλεπόμενη διαδικασία εισόδου και αριθμητικής παραμονής στο χώρο. Ευχαριστούμε, ειλικρινά, για τη μέχρι σήμερα κατανόηση και συνεργασία σας. Μοιραία ζητούμε λίγη υπομονή ακόμη…

-Τέλος, σε ό,τι αφορά το Υγιαίνειν Skin and Laser Center, αναμένουμε από μέρα σε μέρα το πράσινο φως επανέναρξης λειτουργίας από τις αρμόδιες αρχές. Κατανοούμε απολύτως την αγωνία σας, πιστέψτε μας αντίστοιχη είναι και η δική μας. Μέχρι και την επίσημη επανεκκίνηση, στο τηλεφωνικό μας κέντρο θα υπάρχει ξεχωριστή γραμμή προς απάντηση όλων των ερωτημάτων σας σχετικά με τις επικείμενες Laser συνεδρίες ή απορίες περί προσωπικής υγιεινής. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την τελευταία υποχρεωτική, με κρατική εντολή, διακοπή των υπηρεσιών μας. Ας υποχωρήσει λοιπόν, για λίγες μέρες ακόμη η Ομορφιά για χάρη της Υγείας, προκειμένου να βαδίσουν αρμονικά στο εξής για πάντα μαζί…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: