Αντικατάσταση των λαμπτήρων σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχέρων.

Ολοκληρώθηκε, σχεδόν, η αντικατάσταση των λαμπτήρων πυράκτωσης με νέου τύπου οικονομίας LED, σε ποσοστό 90%, σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων.

Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής, με καθημερινή προσπάθεια από τα συνεργεία ηλεκτρολόγων του Δήμου σε όλες τις κεντρικές πλατείες των χωριών, στα Δημόσια κτίρια, τις παιδικές χαρές, τους χώρους άθλησης, διασταυρώσεις, τις εκκλησίες και σε όλες τις κολώνες φωτισμού οδοποιίας Πόλεων (ΦΟΠ) μέσα στα όρια των οικισμών, πετυχαίνοντας έτσι οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος κατά 75% σε σχέση με πριν. Παράλληλα, επισκευάστηκαν φωτιστικά και προστέθηκαν προβολείς και νέες γραμμές φωτισμού τύπου LED.

Προσφέρουμε στο περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας και, ταυτόχρονα, ομορφαίνουμε τα χωριά μας ανεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο των πολιτών!!

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αστέριος Ζωγράφος για την συνδρομή και στήριξη του όλου εγχειρήματος καθώς επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους ηλεκτρολόγους κ. Νίνο Δημήτριο της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και κ. Λιάγκο Γρηγόρη και Χίνο Γιάννη της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου για την όλη προσπάθεια που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα!!

Με την ευκαιρία χαλάρωσης των μέτρων κατά της πανδημίας και την έναρξη της τουριστικής περιόδου καλούμε τους κατοίκους των Ζερβοχωρίων αλλά και τους επισκέπτες, με την απαραίτητη προσοχή, να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: