Γκαρσία: «Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται»

Κυπελλούχος Ελλάδος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τον προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία, να μιλά μετά το τέλος του τελικού (όπου επικράτησε με 2-1) αφιερώνοντας αυτή την επιτυχία στην οικογένειά του και στον κόσμο του «Δικέφαλου».

Ο Γκαρσία τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, όμως οι παίκτες του κατάφεραν να επικρατήσουν, γεγονός που δείχνει ότι αποδίδει η δουλειά και η προσπάθεια που έχουν καταβάλλει σε όλη την χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε:
«Αυτό είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο.

Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε.

Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών.

Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: