Δήμος Κασσάνδρας παραδίδει στους δημότες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν νέες παιδικές χαρές στις κοινότητες Καλλιθέα, Χανιώτη, Πολύχρονο ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η νέα παιδική χαρά στο Πευκοχώρι. Στις παιδικές χαρές έχουν τοποθετηθεί σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, νέοι τάπητες, περιφράξεις και φωτισμός. 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 217.000 χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II του Υπουργείου Εσωτερικών ενώ η μελέτη εγκρίθηκε το 2018

 Αναλυτικότερα :

 -Στην παιδική χαρά της Καλλιθέας τοποθετήθηκαν διπλές κούνιες για νήπια και παιδιά ξύλινη τραμπάλα, ελατήριο, καράβι με αναρριχητικό βράχο, πολυόργανο με τσουλήθρες, δάπεδο ασφαλείας και φωτισμός.

 -Στην παιδική χαρά στη Χανιώτη τοποθετήθηκαν διπλές κούνιες για παιδιά και για νήπια, τραμπάλα, ελατήριο, πολυσύνθετο όργανο με τσουλήθρα, δάπεδο ασφαλείας και φωτισμός.

 -Στην παιδική χαρά στο Πολύχρονο τοποθετήθηκαν διπλές κούνιες για παιδιά και για νήπια, τραμπάλα, ελατήριο, πολυσύνθετο όργανο με τσουλήθρα, δάπεδο ασφαλείας και φωτισμός.

-Στην παιδική χαρά στη Νέα Φώκαια τοποθετήθηκαν διπλές κούνιες για παιδιά και για νήπια, τραμπάλα, ελατήριο, πολυόργανο πολλαπλών δραστηριοτήτων με δύο πύργους και τσουλήθρα, δάπεδο ασφαλείας και φωτισμός. 

–Στην παιδική χαρά στο Πευκοχώρι θα τοποθετηθούν διπλές κούνιες για παιδιά και για νήπια, τραμπάλα, ελατήριο, πολυόργανο πολλαπλών δραστηριοτήτων με δύο πύργους και τσουλήθρα, δάπεδο ασφαλείας και φωτισμός.

«Στόχος μας είναι κάθε κοινότητα του δήμου Κασσάνδρας να αποκτήσει, σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά. Πολύ σύντομα οι μικροί μας δημότες , σε όλες τις κοινότητες του δήμου, θα έχουν το δικό τους χώρο για να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο απολαμβάνοντας ασφαλές παιχνίδι» δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: